MAKLUMAN: Sila layari blog ini dengan menggunakan Mozilla Firefox untuk mendapatkan paparan yang lebih baik dan menarik. Untuk muat turun Mozilla Firefox, klik di sini.

TERIMA KUNJUNGAN SAHABAT DARI INTEAM

Monday, 19 October 2009

Terima kasih diucapkan kepada sahabat saya dari kumpulan nasyid inteam dan juga Frizdan (komposer nasyid) kerana sudi juga dtg berkunjung ke rumah saya pada ptg td berkebetulan diaorang ada show di Kolej Kemahiran Tinggi Mara, Balik Pulau pd malamnya. Alhamdulillah sempat juga menjamu mereka dengan makanan yg sudah menjadi kebiasaan bg org2 penang ni...

Inteam sebelum show

juadah yg sempat disediakan : pasembor + "laksa janggus"...

isi perut sebelum buat show.hehehe...dari kiri Amin, Frizdan, Shahril, Rahim,
Fairus (PR Inteam)


masa sound check

cover album baru ke??oh tidak sama sekali...

lepas show...semua keletihan...

10 comments:

Muhammad Qaf Qayyum Mukhtar 19 October 2009 at 10:07  

oh lupa, inteam ada show di penang. alhamdulillah semuanya selamat dan baik belaka. saya tumpang gembira. sedap jer laksa tuh? pior dari penang tuh..

Abuhazieq. 19 October 2009 at 10:25  

to Qayyum...

salam...
alhmdulillah,show mlm smlm bjalan lancar.8 lagu lag tuh.MANTOP!!!nasib baik suara diaorang x pancit sbb bnyk mkn laksa dan pasembor..hehe..
laksa tu mmg pior dr penang lah.Laksa balik pulau lg..kul 1pg inteam balik KL..

Muhammad Qaf Qayyum Mukhtar 19 October 2009 at 11:00  

sure penat diorang drive..x per, gilir2 drive kete tuh...saya suka laksa pior penang, memang kampung sana pun tapi belah pulau la...kekadang suka nasi kandar penang...fuhh..menyelerakan...

tice 19 October 2009 at 11:05  

wah3 lazat suguh,makanan yang ustaz jamu kat deme tuu..

nanti kok deme buat show kat INTIM IPOH macam selalu...ummi harap deme dapat singgah kat ummah mi pulok pas persembahan untuk menjamu selera..masakan mi..bukan masakan tunjuk-tunjuk..

kalo cuti skul,bolehlah ustaz datang dengan deme sini

Abuhazieq. 19 October 2009 at 12:01  

to Qayyum
ada masa mai lah belah balik pulau pulak.kena plak time musim durian.lg syok..

to Ummi..
heheh..saya mana pndai masak mi.org kanan saya pun x smpat nak masak.snang lg beli...

tp seronok bila tgk depa mkn dgn penuh tekun dan b'selera..
insyaAllah,kalau depa ada show kat ipoh,nnti saya rekemen suruh p umah ummi.mesti ummi masak lg sedap ni..

shahibbul 20 October 2009 at 10:18  

Oh, mungkin itulah cover album yang baru.

Ya anis, ape khabar?

Muhammad Qaf Qayyum Mukhtar 26 October 2009 at 10:01  

oh abg hazieq sama belajar dengan abg frizdan rupanya...semalam sms abg amin inteam...dia la bgtau, 1 blaja di UM yer...

Abuhazieq. 27 October 2009 at 13:31  

to Qayyum:
ye,ana dulu sama belajar dgn frizdan masa kat um.sama2 matrikulasi kat Nilam Puri & sama blejar di UMKL tp dia senior ana 1tahun.

iniAmin 27 October 2009 at 21:28  

Terima kasih atas layanan tuan yang istimewa... Kelazatan Laksa Jangguih dan Pasembor tu pasti takkan kami lupakan.... :-)

Abuhazieq. 27 October 2009 at 23:08  

to Amin Inteam:

sama2 syeikh...
x de apa pun,biasa2 je.tq sudi dtg ke rumah ana.jgn serik dtg Penang lg.

ada masa,jemput dtg balik pulau lg.bawak family sekali...nak lg best masa musim durian.

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP