MAKLUMAN: Sila layari blog ini dengan menggunakan Mozilla Firefox untuk mendapatkan paparan yang lebih baik dan menarik. Untuk muat turun Mozilla Firefox, klik di sini.

SYAWAL YANG PENUH BERMAKNA

Thursday, 24 September 2009

saya bersama dgn ibu&ayah dan kesemua 10 org adik beradik
beserta dgn seluruh ahli keluarga



Alhamdulillah, raya tahun ni dpt juga berkumpul dan bergambar dgn kesemua 10 org adik-beradik saya bersama2 mak dan ayah serta seluruh ahli keluarga. Bukan senang tuh nak kumpul semua ahli keluarga sbb masing2 sibuk dgn urusan masing2...

Pada tahun ni juga sebagaimana tahun2 sebelumnya, sudah menjadi tradisi bg keluarga saya utk mengadakan "HARI KELUARGA". Antara pengisian & games yg sempat diadakan pada tahun ini:


1) Tayangan Perdana utk kanak2 -Upin&Ipin The Movie (Geng Pengembaraan)
2) Kutip Coklat (kanak2)
3) Belon Oh Belon (remaja)
4) Boling Buah Kelapa (remaja&dewasa)
5) "Make Up" Mahabbah (wakil secara pasangan setiap keluarga)
6) Rebut Kerusi (kanak2 & dewasa)
7) "The Mummy" (setiap keluarga)
8) Cabutan No telefon bertuah
9) Ucapan Majlis Penutup dari Ayahanda
10) Penyampaian Hadiah (kepada pemenang & semua ahli keluarga)


Tahniah & terima kasih banyak2 buat adik2 saya atas usaha murni ini yg menjadi penganjur "HARI KELUARGA" pada tahun ini. Semoga Allah merahmati dan membalas jasa baik kalian semua.

Hakikatnya, setiap usaha yg dilakukan ini adalah tidak lain hanya utk merapatkan lg hubungan silaturrahim dan hubungan kekeluargaan antara kami....



kad jemputan


boling buah nyor


pecah belon


acara selingan-Haziq bercerita


"The Mummy" tisu


Make up


rebut kerusi


Ucapan penutup dari ayahanda


Penyampaian hadiah

4 comments:

ummi humaira 24 September 2009 at 12:50  

tentu seronok dan meriah kan dapat berkumpul ramai2 , apatah lagi sampai 10 family ,yg paling gembira tentu le geng anak2..apa2 pun aidil fitri disambut dgn kesyukuran

Abuhazieq. 24 September 2009 at 14:41  

Alhamdulillah,syukur sgt2 sbb dapat berkumpul ramai2.mmg meriah kak ummi smpai bilik pun x cukup sbb terlalu ramai.Anak2 lg seronok sbb dpt bjumpa,b'main sama2 dan dpt duit raya..

tice 24 September 2009 at 22:12  

meme seronok tengok famili ustaz ramei2 kan? ada 'FAMILY DAY' lagi tuu..Meriah suguh kan?

nanti ada masa ajakler famili ustaz konvoi p umah ummi yer?Tringin jugok nak 'BERKENALAN'dgn famili ustaz!!!

Abuhazieq. 24 September 2009 at 22:32  

Ye mi...tiap2 tahun mmg kami buat family day.Dgn cara ni je kami dpt merapatkan lg ukhuwwah&silaturrahim antara kami.
Yg paling penting,bila dpt lihat mak&ayah tersenyum gembira, kira besar rahmat dah bagi kami adik bradik...
InsyaAllah ummi.kot2 nnti nak buat family day kat BUKIT MERAH pulak ke, boleh la kami konvoi p umah ummi.

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP