MAKLUMAN: Sila layari blog ini dengan menggunakan Mozilla Firefox untuk mendapatkan paparan yang lebih baik dan menarik. Untuk muat turun Mozilla Firefox, klik di sini.

PROGRAM CUTI SEKOLAH - XPOSURE CAMP II (HULU LANGAT, SELANGOR)

Friday, 27 November 2009

XPOSURE CAMP II
PADA : 21-23 NOV 2009
TEMPAT : KEM RIMBA RIA SUARA HUTAN, HULU LANGAT SELANGOR
ANJURAN : ASA EXPLORE TRAINING & CONSULTANCY



Tahniah diucapkan kepada adik2 para peserta XPOSURE CAMP II di atas kerjasama dan semangat yang ditunjukkan sepanjang program diadakan. Semoga berjumpa lg di XPOSURE CAMP III, insyaAllah...



saya bersama penyelaras XPOSURE CAMP 2
(Pengarah Urusan ASA EXPLORE TRAINING & CONSULTANCY),
BRO SHAM














4 comments:

ummi humaira 1 December 2009 at 07:21  

salam ustaz..
nak tanya yg dlm sof solat , memang betul2 ke solat tu?
syahdunya dan seronoknya makan bersuap , tp yg tak tahan waktu nk berpisah le pulak...

Abuhazieq. 1 December 2009 at 08:43  

salam kak ummi...

yg psl solat tu,mmg kami btul2 solat.
kami buat solat dhuha kat tgh2 bukit masa jungle tracking.latih adik2 pentingnya solat wlau dimana kita berada...

yg mkn bsuap,itu dah jd budaya setiap kali program kami adakan.terapkan kasih sayang di antara sesama peserta...

dan bila waktu berpisah, sudah tentu ianya akan menyentuh perasaan adik2 kerana kasih sayang sesama mereka sudah terjalin...

tice 12 December 2009 at 09:42  

SALAMS USTAZ..

Terharu sangat3 bile ummi dok perati & amati setiap gambo masa camp xposure tu...Macam seronok sangat3 kalo anak ummi dapat menyertainye..

Bila pulak agaknyer Ustaz nak anjurkan camp xposure ni kat IPOH..ya? Tringin nak bagi anak ummi join camp yang THRILL macm nie..

Abuhazieq. 12 December 2009 at 22:21  

to Ummi tice..

Ahlan wasahlan kalau nak join mi.dialu2kan sgt.tp kami buat xposure ni sekali setahun je mi.sempena cuti akhir tahun sekolah.Setakat ni tmpat dia kat KEM di Hulu Langat, Selangor.
kalau program motivasi biasa tu ada la.tp kebanyakannya buat kat sekitar KL dan selangor sbb saya punya boss dok kat sana.
kat Penang pun ada tp b'gantung pada p'mintaan sekolah yg suruh kami buat.
kalau nak suruh buat kat Ipoh, mi cadanglah kat Guru Besar sekolah mi suruh buat kat sana plak.InsyaAllah, kami akan ke sana..

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP