MAKLUMAN: Sila layari blog ini dengan menggunakan Mozilla Firefox untuk mendapatkan paparan yang lebih baik dan menarik. Untuk muat turun Mozilla Firefox, klik di sini.

SEMINAR JURULATIH NASYID PERINGKAT NEGERI BERSAMA USTAZ NIK AZIZAN (MARI BERTARANNUM TV9)

Saturday, 14 November 2009

SEMINAR JURULATIH NASYID PERINGKAT NEGERI P.PINANG
PADA :10,11&12 NOVEMBER 2009
TEMPAT :BTPN KEPALA BATAS P.PINANG
PENCERAMAH : USTAZ NIK AZIZAN NIK JAAFAR (MARI BERTARANNUM TV9)

Ustaz Nik Azizan

barisan urusetia dan jurulatih

peserta seminar

saya & Ustaz Al-Rizuady (pegawai JPN)
sewaktu menunjukkan demo bermain alat perkusi

4 comments:

tice 14 November 2009 at 16:58  

assalamualaikum..

Bagusnyer kan? Ustaz NIK AZIZAN punyer SLOT...Mesti ustaz and para sahabats ustazs dapat menimba banyak ILMUs n INFOs dari seminar itu kan?
Alhamdulillah

Abuhazieq. 14 November 2009 at 22:39  

salam ummi...

ye,alhmdulillah...bnyk info dan ilmu yg kami dpt dari Ustaz Nik.org pakar tarannum lah katakan.

lg satu,ustaz nik ni jenis x kedekut ilmu.semua benda dia criter.

yg paling best,dia ceramah dlm loghat klate je...mmg nampak peserta2 seminar seronok dengar celoteh Us Nik ni..

ummi humaira 15 November 2009 at 22:08  

salam ustaz..
akak suka sangat tengok rancangan ustaz Nik Azizan tu ngajar tarannum .kalu dpt belajar berdepan dgn dia lg seronok agaknya.

Abuhazieq. 16 November 2009 at 17:00  

salam kak ummi...
saya pun minat dg us nik.ni kali kedua kami dpt jumpa.mmg seronok dpt belajar tarannum dgn dia secara live.

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP